beats by dre cheap

Kako je lijep ovaj nas Glasgow

Sinoc sam prespavao sa otvorenim prozorom iznad glave. Najnormalnija stvar. Da nije pocetak februara. I bas se fino naspavah. Sve se okrenulo. „Sve je poslo naopacke, za vrapce i macke, kad je jesen okacila svoje zute znacke.” Ako u Dubaiiju i Las Vegasu pada snijeg, u Spaniji kijamet, kod engleza utakmice otkazane, vanredno stanje, a kod nas samo sto skoti po ulici ne hodaju u kiltovima pusuci u gajde. Sreo sam Williama Wallacea na carsiji, kod Barhane, kaze preselio vamo na neodredjeno, gore u Skotskoj mu mazija po mudima. Jos samo da nam Cetic i Rangersi zaigraju derbi.
Minusi baj-baj, vidimo se u decembru.
Skijasi, vi ljubitelji bijelog govneta, sto se skupljate u buljucima i cekate satima u redovima ne bi li se sligurali niza stranu, a pri tome mozda i pokupili nekog pa bez svjesti i sjecanja zavrsili na nosilima nekog priucenog medicinskog tehnicara, il idite na klizanje u zetru il se selite negdje snjeznije (mozda negdje oko Stirlinga). Uostalom, sta vi znate sta je planina. Vasa planina je slicnija Merkatoru, nego odlasku u prirodu.
Jednom davno, mudri jednoruki Geronimo iz sela Lokve, rece: “Ne idi na planinu da ona tebe slusa, nego da ti slusas planinu”.
Afer dolzum.

LETARGIJA
http://letargija.blogger.ba
04/02/2009 09:41