beats by dre cheap

Silky Smooth

Jel iko primjetio da su sa stranice Sa-x nestale sve kolumne Asima Beslije vezane za pedere, kvir fest i to... Asime, jesi li im to dopao saka? Jesi li podlegao prijetnjama? Neozbiljan si mi ti novinar i kolumnista. Da ne govorim kako je ovim postupkom ozbiljno poljuljan integritet sa-x kao neovisnog medijskog glasila i najposjecenijeg portala u drzavi. Cujem da u gradu djeluje Veh-Bi-Aj, da se ljudi prate, slikaju, prijeti im se, stasvene...

Ustvari, mislim da treba da svi okrenemo list. Nek se svako buni protiv onoga sto mu smeta! Ja bih evo na primjer odmah ukinuo onog komsiju iznad mene sto se buni kad ja u 4 ujutro glasno slusam "Jos ne svice rujna zora" od Kultur Shocka.

Takodje bih organizovao ekipu sastavljanu od bitangi, baraba i sociopata da na slijedecem "Porodicnom danu" na Vilsonovom rastjeraju nogama u guzicu svu onu razdraganu bagru sto dodje sa djecom tu, da ti trajno zgadi sliku porodicne idile koju si pazljivo gradio citav zivot gledajuci americke porodicne filmove gdje svaka normalna sretna familija mora po defaultu imati golden retrievera, oca u kariranoj kosulji koji zaboravlja na sinove/kcerkine utakmice/predstave, majku koja super pravi neki brmbrbr-pie i ususkava djecu u kreve (osim kad otac zaboravi na tekmu/predstavu, pa onda jos i cita pricu/drzi dirljiv govor), klince koja nece da jedu, zabavnog kucnog prijatelja i kos u dvoristu. Dosta! One narkofile sto se pozele gudre tokom mjeseca posta, pa prvi slijedeci parti nakon Ramazana podsjeca na kadrove iz "Noci zivih mrtvaca", bih djuture potrpao u par stocnih vagona (nek se malo guzvaju) pa ih poslao da odmore uz rekreativne aktivnosti tucanja kamena na jedan simpaticni otocic sa mnogo sunca i nigdje hlada.

Bradonje iz Veh-Bi-Aja bih poslao na livadu, recimo Cevljanovice, na druzenje sa bradatim kolegama preko brda i odabranom ekipom crnokosuljasa iz Hercegovine. Turnir u borbi slobodnim stilom. Tesko i svako drugo naoruzanje dozvoljeno. Bez pravila. Direktan prijenos i pay-per-view. Strasna lova. Exploited extremism.

One navijace-huligane bih bacio grobarima. Na recimo zatvoreni partizanov stadion.

Semihu bi angazovao u najnovijem izdanju interratial serijala "Black pipe layers 14'' ako treba i nazor, a njena scena bi ukljucivala DP, ATM, 3P, squirt, scat i bukakke.

Asima bih poslao na obuku u neki izraelski vojni kamp (sigurno najkvalitetniji) da moze svoje stavove braniti ako treba i silom. I na kurs - Your shit, your responibilit' gdje uce kako stajati iza svojih dijela i stavova.

Cecu bih preporucio plasticnu operaciju. Iz dva razloga. Prvi je to sto joj je ugrozena sigurnost pa se mora prerusavati da izadje iz kuce, a drugi, jebiga, iskreno, riba je toliko ruzna da bi ovaj prvi razlog trebala iskoristit kao izgovor...

Nego, ja nikako ne kontam zasto je ovaj pad berze tako bitna vijest?! Ustvari, sve vijesti su o tome. Zar nije jednostavno - amerika oduvijek stampa lovu bez pokrica, duzni su i bogu i narodu, a drze svijet u saci. Zasto se to prosto tako i ne nacrta?! Jes aha... sta ima sveznajuci... Ali nedostaje mi da ujutro kad upalim CNN, gledam i slusam o ratu, teroristickim napadima i prirodnim katastrofama dok uz cigaru lagano pustam ladju u morska bespuca.

 

PS: "Ne zajebaji se sa Zohanom" - mast si film

LETARGIJA
http://letargija.blogger.ba
08/10/2008 11:42